Hoppa till sidans innehåll

Luftgevärsskyttet inställt fram till jul.

31 OKT 2020 17:15
  • Uppdaterad: 31 OKT 2020 17:15

På grund av de nya restriktionerna i Västra Götaland har föreningen efter några dagars funderande och diskuterande bestämt att vi ställer in aktiviteterna fram till jul. 
 
Nedan i kursiv stil kan ni läsa Västergötlands skyttesportförbunds utskick till föreningarna. På deras hemsida finns en texten  med länk vidare till källan för mer information.
Idrottsverksamhet för personer födda tidigare än 2005 ska inte genomföras
ꟷ Gäller träning, matcher och tävling
ꟷ Undantag för verksamhet som bedrivs av utövare som har idrottsutövningen som yrke, där gäller de allmänna råden fortsatt.
RF uppmanar förbund och föreningar att skapa goda möjligheter för föreningar, idrottsutövare och ledare att göra kloka val av för att minska risken för smittspridning utan att det får ekonomiska eller idrottsliga konsekvenser
Mot bakgrund av ovan nämnt utskick gör vi från Västergötlands skyttesportförbunds styrelse fäljande rekomendationer till föreningar och medlemmar;
- Tävlingar som arrangeras i distriktet fram till i första hand 19/11, ställs in. Gäller även hembanatävlingar.
- Eventuella serier inom distriktet pausas till tidigast 20/11.
- Tävlingar som skjuts på hemmabana men arrangeras av arrangör utanför distriktet, kan genomföras av alla födda 2005 eller senare. För övriga deltagare gäller att ta hänsyn till, att inte deltaga får idrottsliga konsekvenser. Och då är vår rekommendation som man skriver i informationen från RF att man skall göra kloka val för att minska smittspridningen. Kan tex vara att endast ett fåtal skyttar i skjuthallen och en kontrollant.


Vi tycker naturligtvis att detta är jättetråkigt men vi behöver samtidigt göra vad vi kan för att vända den negativa utvecklingen i regionen.

Vi ser fram emot att träffa er igen när smittspridningen avtagit!

Skribent: Linda Olofsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kinneveds SF - Skyttesport
Länsmansgatan 7
52173 Kinnarp

Kontakt:
Tel: +46705461909
E-post: [saknas] Information

Se all info